Zorgaanpassingen

Naarmate u ouder wordt is het goed om te bedenken of uw huis nog altijd bij u past. U kunt natuurlijk aan andere woonruimte gaan denken, maar vaak kunt u met eenvoudige aanpassingen uw huis zo aanpassen zodat u er nog jaren met veel plezier kunt wonen.

Bekijk hier de mogelijkhedenAlle apparaten bedienen met een scherm

Een APK voor uw woning

Ieder jaar laat u uw auto controleren, maar waarom uw huis niet. Het kapotte lampje, de lekkende kraan en de deur die al jaren klemt. Waarom laat u het niet in een keer aanpakken. Dit verhoogt uw wooncomfort.

Wij lopen samen met u door een uitgebreide checklist, zoals de garage ook uw auto controleert. Wij stellen een offerte voor u op en herstellen de gebreken voor u.

Maak afspraak

Slimmer Wonen


Slimmer wonen is een ander woord voor comfortabeler wonen. Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van slimmer wonen. Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. 

De meeste toepassingen vindt men voor comfort, veiligheid en efficiënt energiegebruik. Het kunnen relatief eenvoudige opstellingen zijn, zoals deuren die automatisch openen als men ze nadert, de verlichting van de hal die automatisch aanflitst als er aangebeld wordt. Alles op het gebied van verlichting, audio, video, internet en beveiliging, kortom domotica is goed toepasbaar voor iedereen.

Slimmer wonen is gebruik maken van allerlei technologie en diensten om meer comfort en gemak in huis te halen. Een adviseur van Van Egmond zorgaanpassing BV kunt u hier meer over vertellen.

Bekijk ook

Zelfstandig wonen

Veilig wonen

Slimmer wonenOpen uw deur automatisch met een bewegingsmelder

Doe de test

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn? Doe dan de korte online woonscan en bepaal aan de hand van 12 vragen wat u eventueel kunt laten aanpassen. Handig toch?

Start test