Zorgaanpassingen

Naarmate u ouder wordt is het goed om te bedenken of uw huis nog altijd bij u past. U kunt natuurlijk aan andere woonruimte gaan denken, maar vaak kunt u met eenvoudige aanpassingen uw huis zo aanpassen zodat u er nog jaren met veel plezier kunt wonen.

Bekijk hier de mogelijkhedenVoorkom een inbraak zoveel mogelijk

Een APK voor uw woning

Ieder jaar laat u uw auto controleren, maar waarom uw huis niet. Het kapotte lampje, de lekkende kraan en de deur die al jaren klemt. Waarom laat u het niet in een keer aanpakken. Dit verhoogt uw wooncomfort.

Wij lopen samen met u door een uitgebreide checklist, zoals de garage ook uw auto controleert. Wij stellen een offerte voor u op en herstellen de gebreken voor u.

Maak afspraak

Veiliger Wonen


Bij veilig wonen, kunt u denken aan de beveiliging van uw woning op het gebied van beveiliging, verlichting en brandveiligheid. Persoonsalarmering is ook een goede optie als u zich wel eens onzeker en/of onveilig voelt. Van Egmond zorgaanpassing BV heeft de kennis en kunde in huis om uw woning optimaal aan te passen aan al uw persoonlijke wensen om veiliger te wonen.

U kunt met gecertificeerde sloten, beveiliging van uw ramen of betere verlichting uw woning al beter beveiligen. Deze beveiliging kunt u uitbreiden met een inbraakalarm. Goede verlichting van toegangspaden en deuren geeft goed zicht en gemak en vermindert de kans op vallen en inbraak. Met een deurspion of een video-intercom kunt u zien wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. Heeft u bijvoorbeeld rookmelders op iedere verdieping ? is er een brandblusser en/of branddeken aanwezig in de keuken ? Personenalarmering kan uw veiligheid enorm vergroten en in geval van nood komt er dan snel iemand bij u langs.

Bekijk ook

Zelfstandig wonen

Veilig wonen

Slimmer wonenOok kleine aanpassingen helpen al

Doe de test

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn? Doe dan de korte online woonscan en bepaal aan de hand van 12 vragen wat u eventueel kunt laten aanpassen. Handig toch?

Start test