Zorgaanpassingen

Naarmate u ouder wordt is het goed om te bedenken of uw huis nog altijd bij u past. U kunt natuurlijk aan andere woonruimte gaan denken, maar vaak kunt u met eenvoudige aanpassingen uw huis zo aanpassen zodat u er nog jaren met veel plezier kunt wonen.

Bekijk hier de mogelijkhedenUw eigen badkamer met extra aanpassingen

Een APK voor uw woning

Ieder jaar laat u uw auto controleren, maar waarom uw huis niet. Het kapotte lampje, de lekkende kraan en de deur die al jaren klemt. Waarom laat u het niet in een keer aanpakken. Dit verhoogt uw wooncomfort.

Wij lopen samen met u door een uitgebreide checklist, zoals de garage ook uw auto controleert. Wij stellen een offerte voor u op en herstellen de gebreken voor u.

Maak afspraak

Langer zelfstandig wonen


In de loop van de jaren kan er sprake zijn van een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Een advies van een externe partij (bv familie, vrienden zorgverleners etc.) of uw eigen overwegingen kunnen goede redenen zijn om naar de mogelijkheden te kijken om uw woning aan te passen, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Van Egmond zorgaanpassing BV kan u een goed en persoonlijk advies geven over de mogelijkheden om uw huis aan te passen om langer zelfstandig te blijven wonen. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Vraag het adviesgesprek aan voor een uitgebreid persoonlijk advies in uw situatie.

Bekijk ook

Zelfstandig wonen

Veilig wonen

Slimmer wonenEen extra beugel en handdoekrek tegelijk

Doe de test

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die voor u van toepassing kunnen zijn? Doe dan de korte online woonscan en bepaal aan de hand van 12 vragen wat u eventueel kunt laten aanpassen. Handig toch?

Start test